Bu haber kez okundu.

Siirt İl Jandarma Komutanlığından, Öğrencilere Uygulamalı Trafik Eğitimi
banner229
Siirt İl Jandarma Komutanlığı tarafından, çocuklarda trafik bilincinin oluşturulması amacıyla Gökçebeğ beldesinde öğrenim gören öğrencilere trafik konusunda uygulamalı eğitim semineri verildi.
 İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Şenol Yeloğlu, trafik timi ve bayan personelden oluşan jandarma ekibi ile birlikte Siirt Merkeze bağlı Gökçebağ İlkokulu'nu ziyaret etti.
 Okul girişinde Öğretmenler ve öğrenciler tarafından karşılanan İl Jandarma Komutanı Yeloğlu’ya bir öğrenci baharın gelişini simgeleyen nergiz çiçekleri sundu. Kurmay Albay Yeloğlu bu nezaket karşısında, Okul idaresine, öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti. Sosyal sorumluk projesi kapsamında okullara ziyaret gerçekleştiren jandarma trafik ekipleri, öğrencilere trafik levhaları eşliğinde, sunum yaparak, uygulamalı trafik eğitimi verdi.
  Öğrencilere trafik eğitimi ile ilgili broşür dağıttı. Verilen eğitimlerin ardından sınıfları gezerek, öğretmen ve öğrencilerle sohbet eden, Kurmay Albay Yeloğlu, beraberinde getirdiği kırtasiye malzemeleri yanı sıra, öğrencilere çikolata ikramında bulunarak, birer kitap ta hediye etti.
  Sınıf ziyaretlerinden sonra öğretmenler odasına geçen Albay Yeloğlu, öğretmenlerle, eğitim ile ilgili konularda görüş alış verişinde bulundu. Ülkemizin her alanda kalkınmasının ancak eğitimle gerçekleşebileceğini ifade eden Kurmay Albay Yeloğlu,”Çocuklarımızın yarınlara güvenle hazırlanmaları, eğitim süreçlerini sağlıklı ve güven içerisinde tamamlamaları için sosyal sorumluluk projeleri kapsamında okullarımızı ziyaret ediyoruz. Fırsat buldukça okul gezilerine devam edeceğiz.”dedi.
Ziyaret, okul bahçesinde çekilen toplu fotoğraf ile sona erdi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.