Bu haber kez okundu.

Siirt Heyeti, TOKİ Kentsel Dönüşüm Daire Başkanı Gürol Konyalıoglu’nu Ziyaret Etti
banner229

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Siirt’in Baykan ilçesi Veysel Karani Beldesi’nde kentsel dönüşüm ve gelişim projesi kapsamında inşa edilen 145 dükkânla ilgili esnafın yaşadıkları sıkıntılar Ankara’da masaya yatırıldı.

TOKİ tarafından Veysel Karani Hz. türbesinin çevresinin çarpık yapılardan temizlenmesi için, Siirt Valiliği ve Veysel Karani Belediyesi işbirliğinde “Siirt Veysel Karani Beldesi Veysel Karani Hz. Türbesi Çevresi Kentsel Yenileme Projesi” yapılmıştı.

Veyselkani beldemizde devam eden Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında esnaflarımızın bazı sorun ve sıkıntılarını giderilmesi ile ilgili Cumhurbaşkanı baş danışmanı Siirt Miletvekilimiz Prof. Dr. Yasin Aktay’ın başkanlığında, Baykan İlçe Kaymakamı ve Veyselkarani Belediye Başkan vekili Cuma Çotu, AK Parti il Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Baykan ilçe Başkanı Nimetullah Gönül, Veyselkani AK Parti Belde Başkanı Bedri Görgün ve çarşı esnafı, Toki Kentsel Dönüşüm Daire Başkanı Gürol Konyalıoglu’nu ziyaret ederek Veysel Karani esnafının yaşadığı sıkıntıları masaya yatırdılar.

AK Parti belde Başkanı Bedri Görgün, Miletvekilimiz Yasin Aktay, Baykan Kaymakamı Cuma Çotu ve AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu’ya ilgi ve alakalarından dolayı Veselkarani esnafları adına teşekkür ve şükranlarımı sundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.