Bu haber kez okundu.

Siirt Heyeti, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Ceylan ve TOKİ Başkanı Turan'ı Ziyaret Etti
banner229

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı, AK Parti Siirt Milletvekilimiz Prof. Dr.Yasin Aktay, Siirt Vali Yardımcısı ve Siirt Belediye Başkanı V. Ceyhun Dilşad Taşkın, AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek ve Tillo ilçe belediye başkanı İdham Aydın ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan’ı ziyaret ettiler.

Siirt heyeti yaptığı görüşmede ilimizde yapılması planlanan yatırımlar hakkında Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan’la istişarelerde bulundular.

AK Parti Siirt Milletvekilimiz Prof.Dr.Yasin Aktay, Siirt Vali Yardımcısı ve Siirt Belediye Başkanı V. Ceyhun Dilşad Taşkın, AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın ile birlikte Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan 'ı makamında ziyaret ederek ilimizde yapılması planlanan yatırımlar hakkında istişarelerde bulundular.

ilimizin kalkınması ve vatandaşlarımızın yaşam standartlarının yükseltilmesi amacıyla il genelinde yatırım projelerini takip edildiğini belirten Cumhurbaşkanı Başdanışmanı, AK Parti Siirt Milletvekilimiz Prof. Dr.Yasin Aktay, İlimiz ve ilçelerine  Kentsel Dönüşüm yapılması İçin Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan'ı ziyaret ettiklerini, yatırımların biran önce başlatılması yönünde olumlu görüşmeler yapıldığını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.