Bu haber kez okundu.

Siirt Heyeti ATO Başkanı Gürsel Baran'ı Ziyaret Etti
banner229

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu ve AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran’a nezaket ziyaretinde bulundular.

Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran’ın çok samimi bir ortamda kabul ettiği heyet ile gerçekleştirilen toplantıda, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası  Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu seçilen yeni yönetime hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu ve heyet üyeleri Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran’a kentin sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip Siirt heyetine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.