Bu haber kez okundu.

Siirt Heyeti Ankara’daki Temaslarına Devam Ediyor
banner229

Siirt Heyeti, Kalkınma Bakanı Lütfü Elvan,Enerji Bakanlığı Müsteşarı Fatih Dönmez ve Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım İşletmeler Genel Müdürü Kudret Arslan'ı ziyaret ederek Siirt'te planlanan yatırımlar için destek istediler.

Siirt Valisi Ali Fuat Atik Atik Başkanlığındaki heyet, AK Parti Siirt Milletvekilimiz Prof.Dr. Yasin Aktay, Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, İl Özel İdare Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, AK Parti İl Başkanı ve Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu'la birlikte, Kalkınma Bakanı Lütfü Elvan’ı ziyaret ederek, Siirt'te planlanan yatırımlar için destek istediler.

Ziyaret hakkında bilgi veren AK Parti Siirt Milletvekilimiz Prof.Dr. Yasin Aktay, "KOSGEB ’ten esnafımıza faizsiz kredi verilmesi, gerekse Başbakanımız Binali Yıldırım’a Siirt’e vermiş olduğu 6. Bölge müjdesi konusunda desteklerinden dolayı şükranlarımızı ilettik. Bakanımıza verdiği ve vereceği destekler için Siirt halkı adına teşekkür ediyoruz” dedi.

Siirt Heyeti daha sonra Enerji Bakanlığı Müsteşarı Fatih Dönmez'le görüşerek, belediyeye asfalt desteği istediler.

Siirt Heyeti son olarak Kültür ve Turizm Bakanlı'ğı Yatırım İşletmeler Genel Müdürü Kudret Arslan'la görüşerek, kütüphane ve kültür merkezi ve Siirt’te planlanan yatırımları konuştular. Vatandaşlar, ilimize atandığı kısa süre içinde memleketin dertleriyle dertlenen Vali Ali Fuat Atik'in, ilin sorunlarını da yakından takip ederek çözüm için elini taşın altına koyduğunu belirterek; memlekete olan yaklaşımının kendilerine umut verdiğini söylediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
YASİN 7 yıl önce

ALLAH yar ve yardımcınız olsun, İnşaAllah bu çalışmalarınız memlekete hayırlı olur.