Bu haber kez okundu.

Siirt Heyeti Ağrı İl Emniyet Müdürlüğüne Atanan Nihat Özen’i Makamında Ziyaret Etti
banner229

Siirt heyeti, son yayımlanan İl Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile atanan Ağrı İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Nihat Özen’e hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

AK Parti Siirt Merkez İlçe Başkanı Ekrem Olğaç, AK Parti Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi ve İşadamları Abdulkerim Dayan ile Mehmet Gülal Aygün, ilimizde İl Emniyet Müdür Yardımcılığını başarıyla yapan, Ağrı İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Nihat Özen’i makamında ziyaret ederek, yeni görevlerinde başarılar dilediler.medyasiirt.

Başkan Olgaç ve beraberindekiler, Müdür Özen’e, “Allah bu görevinizde muvaffakiyetler versin. İlimizde yapmış olduğunuz güzel hizmetlerden dolayı teşekkür eder,Ağrı ilimizde ki yeni görevinizde başarılar dileriz.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Ağrı İl Emniyet Müdürü Nihat Özen, AK Parti Siirt Merkez İlçe Başkanı Ekrem Olğaç ve beraberindeki heyete teşekkür ederek, tüm Siirt halkına selamlarını gönderdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.