Bu haber kez okundu.

Siirt Gönül Elçilerinden, “Hoş Geldin Bebek” Ziyaretleri
banner229

Siirt Valiliği himayelerinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, sosyal yaşam projeleri kapsamında yeni doğum yapan kadınlar, Devlet Hastanesinde ziyaret ediyor.

Siirt Gönül Elçileri Koordinatörü Vali Ali Fuat Atik’in eşi Fulya Atik ve beraberindeki gönül elçileri, "Hoş Geldin Bebek Projesi kapsamında bebek sahibi olan ailelerin mutluluklarını paylaşmak amacı ile yeni doğan bebekleri Siirt Devlet Hastanesinde ziyaret etti. Doğum yapan annelere geçmiş olsun dileklerini iletip, bebek seti hediye ettiler.

Bebek sahibi olan annelerle sohbet ederek, talep ve isteklerini dinleyen Vali eşi Fulya Atik, “Hoş Geldin Bebek” Projesi ile ailelerimize manevi destekte bulunmak, annelerin ve bebeklerin sağlık durumlarıyla yakından ilgilenmek ve ihtiyaçlarının belirlenip temin edilmesi amacıyla bebekleri olan aileleri ziyaret edip, destek olmaya devam edeceklerini belitti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.