Bu haber kez okundu.

Siirt Gönül Elçileri, Şehit Ailesini Ziyaret Etti
banner229

Siirt Valisi Ali Fuat Atik’in eşi Fulya Atik ve beraberindeki Gönül Elçileri, 18/08/1987 tarihinde Eruh ilçesine bağlı Kılıçkaya köyünde bölücü terör örgütü PKK tarafından yapılan hain saldırıda şehit edilen Güvenlik Korucusu Şükrü Narin’nin ailesini konutunda ziyaret etti.

Vali eşi Fulya Atik, Tillo ilçesine bağlı Fakirullah mahallesinde ikamet eden kahraman Güvenlik Korucusu şehit Şükrü Narin’in ailesini ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi.

Vali eşi Fulya Atik, beraberinde getirdiği çeşitli hediyeleri şehit ailesinin efradına dağıtarak, kendileri ile bir süre sohbet etti.

Ziyarette ailenin sorun ve isteklerini dinleyen, kendileri ile sohbet eden ve ihtiyaçları olup olmadığını soran Vali eşi Fulya Atik, "Aziz şehitlerimizin aileleri, çocukları, bizim için kutsal birer emanettirler. Devletimiz şimdiye kadar olduğu gibi, bundan sonra da her zaman sizlerin yanında olmaya devam edecektir. “dedi.

Şehit çocukları ile yakından ilgilenen vali eşi bayan Atik, çocukların eğitim durumu hakkında bilgi aldı.

Vali eşi Bayan Atik’in ziyaret programına, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Gökhan Marakçı ve gönül elçileri eşlik etti.

Olay : 18/08/1987 tarihinde Eruh ilçesine bağlı Kılıçkaya köyünde bölücü terör örgütü PKK tarafından yapılan hain saldırıda aralarında Güvenlik Korucusu Şükrü Narin’ninde bulunduğu aynı aileden (9) vatandaşımız şehit edilmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.