Bu haber kez okundu.

Siirt Gönül Elçileri, Kurtalan’da Köy Okullarını Ziyaret Etti
banner229

Siirt Gönül elçileri, Vali Ali Fuat Atik’in eşi Fulya Atik öncülüğünde, Kurtalan ilçesine bağlı Gürgöze, Mağrip ve Konakpınar köy ilkokulları ziyaret ederek, köydeki bayan vatandaşlarla da bir araya geldiler.

Köy ilkokullarını ziyaret eden Vali eşi Fulya Atik, okulların eğitim durumları hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Sınıfları tek tek gezerek, öğrencilerle sohbet eden Fulya Atik, beraberinde getirdiği kitap setleri ve çeşitli hediyeleri öğrencilere dağıttı.

Öğretmenler ile de bir araya gelen Bayan Atik, öğretmenlerin ve okulların sorun ve taleplerini dinledi.

Okul ziyaretlerini tamamlayan Bayan Atik ve beraberindeki gönül elçileri daha sonra Kurtalan/Gürgöze Köyünde bayanlarla bir araya geldiler.

Fulya Atik, köydeki bayanlarla sohbet ederek, sorun, talep ve önerilerini dinledi.

Köy ziyaret programına, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Hilmi Atabay'ın eşi Hülya Dörtkol Atabay, İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay'ın eşi Nuran Kızılay, Kurtalan Kaymakamı İhsan Emre Aydın’ın eşi Cansu Aydın katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.