Bu haber kez okundu.

Siirt Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Kalite Yönetim Sistemi Belgesi Aldı
banner229

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Türk Standartları Enstitüsü tarafından verilen ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesini aldı.

Hizmet kalitesini hızla iyileştirerek geçtiğimiz Nisan ayında Türk Standartları Enstitüsüne ISO 9001:2015 başvurusunda bulunan Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü,denetimleri başarıyla geçerek ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesini almaya hak kazandı. .

Konu hakkında açıklama yapan Gıda Tarım ve Hayvancılık il Müdürü Ergün DEMİRHAN ‘’Kalite Yönetim Sistemi (KYS)  hizmetlerin daha verimli ve kaliteli hale getirilmesi amacıyla uygulanan bir yöntemdir.

Bakanlığımızın belirlediği misyon ve vizyon çerçevesinde, insan odaklı çalışma ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık alanlarında hizmet kalitesinin arttırılması, kalite anlayışının yerleştirilmesi ve halkımıza uluslararası kalite standartlarına uygun olarak hizmet verilmesi amacıyla Kalite Yönetim Sistemini İl Müdürlüğümüzde hayata geçirdik. Kalite Yönetim Sistemi ile faaliyetlerin daha iyi planlanması, en uygun, en doğru ve en ekonomik çözümlerin en hızlı biçimde üretilmesiyle etkin bir yönetim sağlamış olacağız.

Almış olduğumuz   "Kalite Yönetim Sistemi" belgesinin İl Müdürlüğümüze ve ilimize hayırlı olmasını temenni ediyor, emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.