Bu haber kez okundu.

Siirt Gençlik Merkezinde ''Yeni Bir Nefes” Dönemi‏
banner229
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Siirt Gençlik Merkezi ''Yeni Bir Nefes'' projesi kapsamında gençlere yönelik eğitim ve sohbet programları düzenliyor.
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde Gençlik Merkezlerinde düzenlenen programlarla gençlerin manevi, sosyal, kültürel, sanatsal ve zihinsel gelişimlerine katkı sağlanarak toplumsal aidiyetleri artırılmasına katkılar sağlanması amaçlanıyor.
Siirt Gençlik Merkezinde “Gençlik Merkezleri Akademisi” kapsamında Dini İlimler, Sosyal Bilimler, İnovasyon, Dil Eğitimleri, Kişisel Gelişim ve Değerler Atölyesi ile haftalık sohbet ve eğitimler gerçekleştiriliyor.
Hafta içi Gençlik Merkezinde, “Dini İlimler Atölyesi” kapsamında İl Müftülüğü vaizi Mustafa Demirel tarafından sohbet gerçekleştirildi.
Peygamberlerin ve sahabelerin hayatlarından örnekler vererek “Gençlik” konusunu işleyen Demirel : “Peygamberlerin ve sahabelerin hayatını okuyun, yaşadığınız coğrafyanın manevi önderlerini bilin, edebiyata yön veren şahsiyetleri tanıyın, milli ve manevi değerlerinize bağlı olun. Kur'an-ı Kerim bizden Hz.Yusuf gibi iffetli gençler istiyor. İnşallah sizlerde öyle olacaksınız.” şeklinde konuştu.
Gençler, eğitim ve sohbetlerin dışında merkezde açılan kulüplere üye olarak kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlere katılabiliyor. Üniversiteye ve KPSS’ye hazırlanan gençlere yönelik ise sınavlara hazırlık dersleri veriliyor.
Öğrenciler sabah: 08.00'den akşam saat 20.00’ye kadar kütüphanede ders çalışabiliyor, kitap okuyabiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.