Bu haber kez okundu.

SİİRT GAZETECİLER DERNEĞİNDEN  VE YALOVA SİİRTLİLER DERNEĞİNDEN YGC’YE ZİYARET
banner229
Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu üyesi Siirt Gazeteciler Derneği ve Yalova Gazeteciler Cemiyeti Yalova’da bir araya geldiler.
Siirt Gazeteciler Derneği Başkanı Atilla Durak’ın Yalova Gazeteciler Cemiyetini ziyaretinde, Yalova Siirtliler Derneği Başkanı Vedat Babaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ve Finans Bank Siirt Şube Başkanı Mehmet Sevinç yalnız bırakmadı.
Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Polat, Yönetim Kurulu üyeleri İbrahim Sevinçler ve Nevzat Samancı tarafından karşılanan Başkan Durak ve Siirt heyeti, Yalova- Siirt kaynaşmasını sağladılar. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Polat; “Siirtlilerin Yalova’da gelenek ve göreneklerini devam ettirme çabası var, kendilerini tebrik ediyoruz. Yalova’daki aktif derneklerin başında geliyorlar kendilerini bu konuda kutluyoruz.” dedi.
Yalova Gazeteciler Cemiyetinin geçtiğimiz ay genel kurulunu yaparak 3. Dönem başkanlığa seçildiğini belirten YGC Başkanı Ayhan Polat, “cemiyetin 2000 yılından beri faaliyet gösterdiğini, haftalık gazeteler, ulusal basın temsilcileri ve günlük gazetelerin çalışanları, Tv, Radyo ve dergilerin temsilcilerinin dernek üyesi olduğunu söyledi.
Yalova her geçen gün büyüyen ve gelişen bir kent, en kısa zamanda hak ettiği yere gelecektir. Cemiyetimizi ziyaret eden ilk Dernek olan Siirtliler Derneğine ayrıca teşekkür ediyorum dedi.
Siirt Gazeteciler Derneği Başkanı Atilla Durak’ta Siirt’te Basının zor şartlar altında çalışma yürüttüğünü ifade ederek, Siirt Gazeteciler Derneği ve basın kuruluşları hakkında bilgi verdi. Siirt’te vasıflı olarak 7 günlük gazetenin Güneydoğu Gazeteciler Derneği çatısı altında birleşip gazete sayısını 2’ye düşürdüklerini ifade etti.
Yalova Siirtliler Derneği Başkanı Vedat Babaoğlu’da Yalova’da yaklaşık 6 Bin Siirtlinin ikamet ettiğini ifade ederek, Siirtliler Derneğine gösterilen ilgiden dolayı Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Polat’a teşekkür etti.
Siirtliler Derneği olarak yeni bir projeyi hayata geçireceklerini söyleyen Babaoğlu, Dernekler arası Futbol turnuvası yaprak dernekler arası kaynaşmayı sağlamayı hedeflediklerini söyledi.
Haber/Foto: Ozan SÖYLER

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.