Bu haber kez okundu.

Siirt Esnafı Ahilik Haftası Dolayısıyla Kan Bağışında Bulundular
banner229
Siirt esnafı, Ahilik Haftası dolayısıyla kan bağışı kampanyası düzenlendi.
Siirt Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ESOB) Rıfat Ayyıldız, Ahilik ruhu taşıyan Siirt'teki esnafların her yıl olduğu gibi bu yıl da kan bağışında bulunduğunu söyledi. Ahilik Haftası'nı çeşitli etkinliklerle kutlamaya devam ettiklerini belirten Ayyıldız, şöyle konuştu: "İlimizde hizmet eden esnafımızın her biri alanında en iyi şekilde hizmet etmeye çalışıyor. Bu hizmetin yanında esnafımız, her yıl olduğu gibi bu yıl da herkes için sürekli bir ihtiyaç olan kan bağışında bulunarak sosyal sorumluluk görevlerinden birini yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyor. Hafta dolayısıyla başlattığımız kan bağışı kampanyamızı, Türk Kızılayı Siirt Kan Bağışı Merkezi gerçekleştirdik.
Tüm esnafımızın haftasını bir kez daha kutluyorum."
 Kızılay Şube Başkanı Yener Tanık'ta Ahilik Haftası münasebetiyle kan bağışında bulunan esnaflara teşekkür ederek Ahilik haftalarını kutladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
inan yıldız 9 yıl önce

abi inan güzel