Bu haber kez okundu.

SİİRT EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ İDDİALARA CEVAP VERDİ
banner229
Siirt Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada; '23.02.2015 tarihli çeşitli basın yayın organlarında “Böyle skandal görülmedi, İDDİA EDİLEN T.C. SİİRT VALİLİĞİ” başlıklı yazı yayınlanmıştır.
  İl Emniyet Müdürlüğü’müz emrinde görev yapan bir polis memuru tarafından yazılarak 80 İl Emniyet Müdürlüğü ve Terörle Mücadele (TEM) Daire Başkanlığı’na Elektronik Belge Yönetim Sistemi üzerinden gönderilen yazının başlık kısmında “İDDİA EDİLEN T.C.” ibaresi yazılmıştır.
 Sehven yazıldığı değerlendirilen yazı 11.02.2015 tarihinde düzeltilerek tekrar yazılmış önceki yazıdan sarfınazar edilmesi, 80 İl Emniyet Müdürlüğüne ve TEM Daire Başkanlığına bildirilmiştir. Her ne kadar sehven yazıldığı düşünülse de konu ile ilgili olarak 11.02.2015 tarihinde derhal idari soruşturma başlatılmıştır.
  Resmi yazışmalarda yazıların başlık kısmının standart olması ve bilgisayar ortamında hazır kalıplarda sabit şekilde bulunması nedeniyle, genelde yazıların konu, içerik ve imza bölümleri kontrol edilmekte olup bu sebeple yazıyı paraf ve imza edenlerce başlık kısmındaki hatanın gözden kaçtığı değerlendirilmektedir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur'.
                                   
 SİİRT İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.