Bu haber kez okundu.

Siirt Dicle Elektrik 176 Personeline İSG Eğitimi Verdi
banner229

En tehlikeli iş kollarından birinde faaliyet yürüten Dicle Elektrik’te iş kazalarının önlenebilmesi için her yıl periyodik olarak gerçekleştirilen İSG (İş Sağlığı ve Güvenliği) eğitimleri devam ediyor.

Planlamaya göre ay sonuna kadar Dicle Elektrik Dağıtım bölgesini oluşturan Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Şırnak ve Siirt’te 2.757 çalışana İSG eğitimi verilecek.

Siirt’te Dicle Elektrik Dağıtım İl Müdürlüğü hizmet binasında gerçekleştirilen İSG eğitimini Uzman Metin Atak ile Dr. M. Siraç Öztoprak verdi.

Buradaki eğitim çalışması sırasında da çalışanlara olası iş kazalarının yaşanmaması için yapılması gerekenler ile yaşanacak iş kazalarında yapılması gereken ilk yardım konusunda uygulamalı olarak bilgi aktarıldı. 

Eğitim çalışması sırasında şirket çalışanlarına iş kazalarından korunabilmeleri için mutlaka uyulması gereken kurallara uymaları hatırlatılırken, geçmişte yaşanan iş kazaları  ve sebepleri ile ilgili olarak da slaytlar eşliğinde örnekler verildi.

Eğitim çalışmalarıyla ilgili konuşan İl Müdürü Naci Obut, iş kazalarının yaşanmaması için alınan tedbirlerin yanında bu tür eğitimlerin de ne denli önemli olduğuna değindi. Siirt’teki İSG eğitimine 176 çalışan katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.