Bu haber kez okundu.

 SİİRT DEVLET HASTANESİNDE  “İLK HEDİYESİ BİZDEN”  UYGULAMASI
banner229
Siirt ili Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından başlatılan Yeni doğan bebeklerin ilk hediyesi bizden projesi Siirt Devlet Hastanesi ve ilçe hastanelerinde uygulanmaya devam ediyor.
Hizmet kalitesi son dönemlerde oldukça artan Siirt Devlet Hastanesinde yeni doğan bebeklerin fotoğrafları çekilerek ailelerine hediye ediliyor.
Siirt devlet hastanesi hizmet kalitesini artırmaya devam ederken yeni bir uygulamaya imza attı. Yeni doğan bebeklerin fotoğraflarını çekip aynı dakika içerisinde aileye hediye ettiklerini belirten Siirt devlet hastanesi emzirme hemşiresi sözlerini şöyle sürdürdü. “İlk başlarda çocukların fotoğraflarını çekerken ailelerinden tepki ile karşılaştım. Ancak bunun bir uygulama olduğunu ver onlara hediye etmek için fotoğraflarını çektiğimi söyleyince onlarda bunun için bana izin verdiler. Ve ailelerde bu uygulamadan memnun kaldılar ve sevindiklerini söylediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.