Bu haber kez okundu.

Siirt Devlet Hastanesinde Çıkan Yangın Hasara Neden Oldu
banner229

Siirt Devlet Hastanesinde güç kaynağının bulunduğu depoda çıkan yangın söndürüldü.

Alınan bilgiye göre, hastanenin eksi birinci katında güç kaynağının bulunduğu depoda henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı .

Vatandaşların yangını fark etmesi üzerine durum polis ve itfaiyeye bildirildi.

Olay yerine sevk edilen itfaiye ekiplerince yangın söndürüldü. Yangın hastanede hasara neden oldu.

İtfaiye Amiri Misbah Yılmaz, yangının zamanında müdahale ile söndürüldüğünü belirterek, "10 dakika geç kalınmış olsaydı hastanenin tüm güç kaynağı zarar görebilirdi." dedi.

Hastane personeli Çetin Çakmak da itfaiye ekiplerine ve ekiplere destek veren vatandaşlara teşekkür etti.

DEVLET HASTANESİ YANGINLA İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI

Siirt Devlet Hastanesi Web sitesinde yaptığı açıklamada; Hastanemiz UPS sisteminde mevcut bulunan 15 adet akü dumanlı olarak erime göstermiş olup, her ihtimale karşılık itfaiye ekipleri de çağrılıp anında müdahale edilerek dumanın hastanemize yayılması engellenmiştir.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
siirt li esnaf 5 yıl önce

daha orada çok yanacak şeyler var çünkü bakımı yok ve bütün elektıronik sistemlerın halen 2013 ten beri bakımları yapılmadı gelen aldı giden süpürdü ne olaca bunun hali işte bu yolsusluk onun bunun parasıyla ve memleketın kaderiyle bu kadar olur