Bu haber kez okundu.

Siirt Çocuk Evleri Sitesinde Fidan Dikme Etkinliği Yapıldı
banner229

Siirt Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü bahçesinde Senin de Bir Fidanın Olsun sloganıyla fidan dikme etkinliği yapıldı.

Site bahçesine yaklaşık 80 fidan ekimi yapıldı. Etkinliğe Kuruluş Müdürü Ahmet Kezer, kuruluş personelleri ve kuruluş bünyesinde koruma altında bulunan çocuklar katıldı.

Konu hakkında açıklama yapan Siirt Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Ahmet Kezer ; Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüze bağlı koruma altında bulunan çocuklarımızla “Senin de Bir Fidanın Olsun” sloganıyla fidan dikme etkinliğimizi gerçekleştirdik. Yapılan etkinlikle çocuklara sosyal sorumluluk bilinci kazandırmak, çocuklarımızın çevre koruma konusunda bilinçlendirmek olduğu ifade etti.

Böylesi güzel etkinliklerle çocuklarımızın doğamıza katkı sağlaması bilincini aşıladığımıza inanıyoruz kuruluş personelimize ve Siirt Belediyemize desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yudufdemir 6 yıl önce

Çokçokbeğendi

Avatar
HİRANUR 4 yıl önce

ÇOK GÜZEL OLMUŞ