Bu haber kez okundu.

Siirt'te Yol Kenarına Maket Trafik Polis Aracı Konuldu
banner229

Siirt’te sürücülerin trafik ihlali yapmasının önüne geçmek amacıyla yol kenarına maket trafik polis aracı konuldu.

Yaz aylarında sürücülerin trafik kuralı ihlalleri yapmasının önüne geçmek amacıyla emniyet tarafından Bölge Trafik yakınlarına maket trafik polisi aracı koydu.

Siirt istikametinden Kurtalan istikametine seyir halinde olan sürücüler Bölge Trafik yakınlarında  karşılarında bir anda trafik polisi aracını görünce kısa süreli şaşkınlık yaşıyor. Uzaktan bakınca gerçek sanılan aracın maket olduğu ise ancak yanından geçerken anlaşılabiliyor. Polisin uygulama yaptığını sanan sürücüler ise kural ihlali yapacaklarsa bundan vazgeçiyor.

Daha önce şehirler arası yollarda gördüğü uygulamanın Siirt- Kurtalan otoyolunda da başlatılmasına şaşırdığını söyleyen Halit Durgun adlı sürücü, “Güzel bir şey olmuş caydırıcı. Ama bilmiyorum bizim insanımız buna da bir çözüm bulur. Görünce çok şaşırdım. Daha önce uzun yollara koyuyorlardı. Burada görünce şok oldum. İnşallah faydasını görürüz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.