Bu haber kez okundu.

SİİRT BOTANGÜCÜ LİGE GALİBİYETLE BAŞLADI
banner229
Türkiye Futbol Federasyonu Coca Cola Gelişim ligleri (Akademi Ligi) başladı.
Siirt ilimizi temsilen eden “SİİRT BOTANGÜCÜ SPOR” Kulübümüz Akademi Ligine galibiyetle başladı. Amatör Kulüplerin ilk defa alındığı bu Lig ile ilgili açıklamalarda bulunan Kulüp Yöneticisi: İrfan TEKİN, Ligin Çift devreli ve Deplasmanlı şekilde oynanacağını belirterek, ”Amaçlarının; Gençlerin spor ahlakıyla yetişmelerine katkı sunmak, Siirt’teki Futbol altyapılarını güçlendirerek, Türk Futboluna yeni yetenekler kazandırmak olduğunu” söyledi.
TEKİN;“Akademi Ligine katılmamızda bizlere destek olan ve desteklerini esirgemeyen Valimiz Sayın Mustafa Tutulmaz’ a kulüp adına teşekkür ediyoruz. Bu desteği, Siirt’imizin işadamları ve sanayicilerinden de bekliyoruz.” dedi.
Kulüp olarak Akademi Liginde, Siirt ilini en iyi şekilde temsil etmeyi hedeflediklerini anlatan Tekin Şunları kaydetti: “Akademi Ligi I Grubunda yer alan takımımız, ilk maçını Tatvan Göl sporla geçen hafta kendi evinde oynadı. Tatvan Göl Sporu 9 Farkla yenen takımlarımız, U14 ve U15 kategorilerinde averajla grup lideri olarak devam ediyor.
Bu haftaki maçımız ise 17 Ekim 2015 Cumartesi günü Van Edremit sporla Van'da oynanacak. Mehmet ZEREN, Erhan AYDIN hocalarımıza ve tüm sporcularımıza başarılar dileriz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.