Bu haber kez okundu.

Nihat Özdemir, Siirt Barosunu Ziyaret Etti
banner229

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Yardımcısı Nihat Özdemir Siirt Baro Başkanı Av. Nizam Dilek ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Baronun çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Baro Başkanı Av. Nizam Dilek, güncel birçok konuda da karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

Baro Başkanı Dilek, sohbette Siirt hepimizin. Siirt Barosu olarak bu kentte sorun olarak gördüğümüz her konuda taşın altına elimizi koyacağız, sorumluluk alacağız. Bu şehrin sorunlarının çözümünde her kesim ile işbirliğine açığız” dedi.

Başkan Dilek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ziyaretten dolayı Nihat Özdemir'e teşekkür etti.

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Yardımcısı Nihat Özdemir,baro yönetiminde yer alan avukatlarla da sohbet ederek karşılıklı görüş alış verişinde bulunarak,Baro Başkanı Av. Nizam Dilek’e ve yönetimine yeni görevlerinde başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.