Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesinin Yaz Kuran Kursu Başladı
banner229

Hizmet faaliyetlerinin yanında, sosyal belediyecilik faaliyetleri açısından da kendisinden sıklıkla söz ettiren Siirt Belediyesi, yaz tatilinde çocukları unutmadı.

Okulların kapanmasının ardından Siirt Belediyesi, İl Müftülüğü ile birlikte hareket ederek çocuklara yaz Kur’an kursu eğitimleri verilmeye başlandı.

Çocukların yoğun ilgi ve katılımlarıyla gerçekleştirilen kurslar hafta içi her gün sabah ve öğle olmak üzere iki seans olarak veriliyor.

Siirt Belediyesine bağlı Orhan Doğan Parkı Kültür Evinde düzenlenen Kur’an-ı Kerim kurslarına öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor.

Siirt Belediyesi tarafından düzenlenen Kur’an-ı Kerim kurslarını İl Müftülüğünden gelen bay ve bayan hocalar tarafından veriliyor.

Yaş sınırının olmadığı ve yoğun ilgiyle karşılanan kurslar da çocuklar hem Kur’an-ı Kerim öğrenirken hem de aldıkları din eğitimi ile İslam dinini yakından tanıyıp öğrenme fırsatı buluyorlar.

Kur’an-ı Kerim eğitim kursları Ağustos ayının son haftasına kadar devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.