Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesinin 22 Park Çalışması Devam Ediyor
banner229

Siirt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından vatandaşların daha yeşil bir alanda vakit geçirebilmeleri için başlattığı 22 yeni park projesi tüm hızıyla devam ediyor.

Park Bahçeler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Yeşil Bir Siirt” Projesi kapsamında kentin farklı noktalarında başlatılan 22 adet park projesinde çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Yapılan çalışmalarda başlatılan 22 yeni parkın 11 tanesi faaliyete geçerek vatandaşların hizmetine girdi.

11 parkta ise çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor. Yüklenici firma tarafından yapılan çalışmalar kapsamında 11 parkın ise 1 ay içerisinde bitirilerek vatandaşların hizmetine sunulacak. 22 yeni parkın yanı sıra yıllardır çözüm bekleyen Hayrettin Özgen parkını da bünyemize katarak çalışmalara en kısa zamanda başlayacağız. 9000 metrekare üzerine kurulacak olan hayrettin özgen parkında yeni nesil oyun gurupları, masal kahramanları, oturma alanları, yürüyüş alanları, etkinlik ve gösteri alanları yer alacak.

Şehrimize kazandıracağımız Parklarımızın tamamlanmasıyla birlikte vatandaşlarımız, huzurlu ve keyifli günlerin tadını çıkaracağı, çocuklarımızın gönüllerince eğleneceği parklarımızın halkımıza şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun” denildi.

Anahtar Kelimeler:
SiirtBelediye22 Park
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.