Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesinden Vatandaşa Maç Keyfi
banner229

Siirt belediyesi, Fenerbahçe ile Yunanistan temsilcisi Olympiakos arasında oynanan THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali maçı için 15 Temmuz Demokrasi parkına dev ekran kurdu.

Siirt Belediyesi 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda kurdukları dev ekrandan Basketbol THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nde Fenerbahçe ile Yunanistan temsilcisi Olympiakos arasında oynanan şampiyonluk maçını sporseverlere izlettirdi.

Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın yaptığı açıklamada, gençlerin isteği üzerine dev ekranda maç keyfi yaşattıklarını belirterek, "Bir Beşiktaşlı olarak ben de Fenerbahçe'yi canı gönülden destekliyorum. Çok heyecanlı, coşkulu ve kalabalık taraftarımız burada. İnşallah onlar ve Türkiye mutlu olur. Sonuçta hepimiz güleriz, bunu umut ediyorum." dedi.

İzleyicilerden Oğuz Taş ise belediyenin vatandaşlara bu keyfi yaşatmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Belediyemiz çok güzel bir olanak sağladı. Biz de davullarımızı aldık ve bu güzel havada açık ortamda takımıza destek vermeye geldik. Gerçekten çok mutluyuz. Siirt Belediyesine bize bu keyfi yaşattığı için teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
SiirtBasketbolBelediyeMaç
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Buket seri 7 yıl önce

Siirt il emniyet müdürü ve Sayın eşi Emel hanım ın güzel çalışmalarından dolayı başarıların devamını dilerim saygılat