Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesinden Trafiği Rahatlatacak Kavşak Düzenlemeleri
banner229

Siirt Belediyesi yol yapım çalışmalarının yanı sıra kavşak düzenleme çalışmalarına da devam ediyor.

Siirt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalarda Kooperatif Mahallesi Nihat Aykut Caddesi ve Mehmet Süer Caddesinin kesişiminde (Diş Hastanesi Önü) kavşak düzenleme çalışması yapılıyor.

Siirt Belediyesi, şehir içi trafiğinin yoğun olduğu noktalarda bulunan kavşaklarda yeni düzenleme yapıyor. Diş Hastanesi Kavşağında yapılacak yeni düzenleme ile bölgedeki trafiğin daha da rahatlatılması hedefleniyor.

Siirt Belediyesinin şehir içi trafiği rahatlatmak için kavşak düzenlemelerine devam ediyor.

Bu kapsamda Nihat Aykut Caddesi'ndeki Diş Hastanesi Kavşağında düzenleme çalışmalarının başladığını ifade eden Fen İşleri Müdürlüğü Konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Özellikle öğle saatlerinde trafik sıkışıklığının giderek artması bu kavşakta yeni bir düzenlemenin yapılmasını zorunlu kılmıştır. Teknik incelemeler sonucu trafik akışının karakteristiği belirlenmiş ve bu karakteristiğe göre trafik akışını rahatlatacak kavşak projesi hazırlanmıştır" denildi.

Şehrin güzel bir görünüme kavuşması amacıyla hareket eden Siirt Belediyesi, kavşak düzenleme çalışmasıyla birlikte peyzaj ve çevre düzenleme çalışmalarına da ağırlık veriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ömer 6 yıl önce

Sayın Başkanım Önal Petrol önündeki kavşak Nevbahar sitesi ile diğer siteler çıkan kavşak yayalar için çok tehlikeli orayada bişeyler yapsanız Allah yar ve yardımcınız olsun saygılar

Avatar
Hanzade Atasay 6 yıl önce

Trafiği rahatlatacak tek çözüm kuralların uygulanmasıdır. Kuralları kim uygulayacak tabi ki trafik polisleri, uyguluyorlar mı tabi ki hayır. Madem işlerini yapmıyorlar Trafik polisine ihtiyaç var mı koskoca bir hayır. Kuralları uygulamadıklarına göre Trafik polislerinin motor ve arabalarının garaja çekilmesinde fayda var mı, tabi ki var, en azından yakıt tasarrufu yapmış oluruz.

Avatar
zozo 6 yıl önce

imam hatip lisesi ile halı saha arasında kalan yolun kavşakları çok berbat ve hergün onlarca kazaya ramak kalıyor.daha geniş bir kavşak olmalıdır.

Avatar
eylem 6 yıl önce

bitmedi bir türlü tozdan mahvolduk ama güzel olur inş.

Avatar
eylem 6 yıl önce

bitmedi bir türlü tozdan mahvolduk ama güzel olur inş.