Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesinden Okullara Destek
banner229

Siirt Belediye Başkan V. Ceyhun Dilşad Taşkın’ın talimatlarıyla Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından İlde bulunan okullara çevre düzenleme ve parke taşı çalışması gerçekleştiriliyor.

Çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Siirt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilin birçok bölgesinde yollara kilitli parke döşeme yaparak vatandaşların hizmetine sunmayı sürdürüyor. Bir yandan yol yapım, bakım onarım diğer yandan da kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını sürdüren ekipler, yolları kış aylarına hazır hale getiriyor.Çalışmalarını belirlenen program ve talepler doğrultusunda gerçekleştiren ekipler,  bu yıl eğitim-öğretim sezonunu açan okulların bahçelerine kilitli beton parke taşı döşemesi ve çevre düzenlemesi çalışması başlattı.

Bahçedeki olumsuz görüntülerden kurtulan öğrenciler, nezih bir ortama kavuşmanın sevincini yaşadı.Okul yöneticileri ve öğrenciler, bu hizmetlerinden dolayı Belediye Başkan V. Ceyhun Dilşad Taşkın ve ekibine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.