Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesinden Mahalle Muhtarlarına Bilgisayar Desteği
banner229

Siirt İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Mahalle Muhtarlarına kahvaltı programı düzenlendi.

Siirt Valisi Ali Fuat Atik, Siirt Belediye Başkan V. Ceyhun Dilşad Taşkın ve İl Emniyet Müdür V. Saruhan Kızılay kahvaltı programında muhtarlar ile gelerek haftalarını kutladılar.

Siirt Belediyesi tarafından muhtarların vatandaşla birebir görüşmesi ve daha rahat ve konforlu ortamlarda bu hizmeti verebilmesi amacıyla 10 mahalleye muhtar evi yapılmıştı. Muhtarlara desteklerini sürdüren Siirt Belediyesi, 20 mahalle muhtarına vatandaşlara daha sağlıklı ve daha hızlı hizmet etmeleri için dizüstü bilgisayar hediye etti.

Siirt İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen kahvaltı programında Vali Ali Fuat Atik, Siirt Belediye Başkan V. Ceyhun Dilşad Taşkın ve İl Emniyet Müdür V. Saruhan Kızılay tarafından 20 adet dizüstü bilgisayar mahalle muhtarlarına verilerek çalışmalarında başarılar dilediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.