Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesinden Çölyak Hastalarına Gıda Yardımı
banner229

Siirt Belediyesi Çölyak hastalarına ihtiyaç duydukları temel besin maddelerinin teminini sağlamak amacıyla yürüttüğü çalışmalarını sürdürüyor.

İlde yaşayan çölyak hastaları için içerisinde çeşit gıda malzemesinin bulunduğu koliler Siirt Belediyesi tarafından hazırlandı. İl genelinde bulunan 105 Çölyaklı vatandaşa gıda yardımında bulunuyor. Her ay düzenli olarak kişi başına 1 koli gıda kolilerinin dağıtımı yapılıyor. Şuana kadar Siirt Belediyesi tarafından 840 koli çölyak paketi ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.

Siirt Belediye Başkanı V. Ceyhun Dilşad Taşkın yaptığı açıklamada, "Sosyal Belediyecilik çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımıza hayır çarşımız ile giyim, kıyafet ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz. Bir taraftan da sosyal yardım kartları ile marketlerden ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz. Özellikle Çölyak hastalarının piyasada zor buldukları ürünlerden temin edip kendilerine hazırladığımız koli paketini sunuyoruz.

Bugünde kardeşlerimizle bir araya geldik. Şuana kadar çölyaklı hastalarımıza 840 paket gıda kolisi dağıtıldı. İçerisinde özellikle küçük yaşta ki çocuklar için çikolata, şeker, un, makarna diğer ürünlerden oluşan gıda malzemeleri sunuyoruz.

Vatandaşlarımızın zaman zaman talepleri geliyor. Onları dikkate almaya çalışıyoruz. Sosyal Belediyecilik önemli. Bu kapsamda Hastanelerde Geçmiş olsun paketlerine, bebek paketlerine, evlilik paketlerine, asker paketlerine kadar yardımlarımız, desteklerimiz devam ediyor. İnşallah bütün gücümüzle Doğumdan Ölüme Kadar vatandaşımızın yanındayız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.