Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesinden 2 Engelli Yurttaşa Akülü Sandalye
banner229
Siirt Belediyesi bünyesinde engelli yurttaşların sosyal hayata katılımı sağlamak amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında 2 engelli yurttaşa akülü tekerlekli sandalye hediye edildi.
Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü bünyesinde kentte bulunan engelli yurttaşların sosyal hayata katılımını sağlamak amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında 17 yaşındaki M.S. ve 16 yaşındaki E.K. isimli yurttaşların ailesinden gelen talebin yapılan incelmelere ardından Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından 2 adet akülü tekerlekli sandalyeler alındı.
Akülü sandalyelerden ilki Şirvan İkizler köyünde ikamet eden16 yaşındaki E.K. babasına, diğeri de Siirt merkez Dumlupınar mahallesinde oturan 17 yaşındaki M.S.’ye Siirt Belediyesi Eş Başkan Yardımcılarından Elif Akgül Ateş ve Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü çalışanları tarafından kendilerine teslim edildi.
Akülü tekerlekli sandalyesine kavuşan 17 yaşındaki M.S. sandalyesine kavuşmanın mutluluğu yaşadığını ifade ederek emeği geçen belediye çalışanlarına teşekkür etti.
Siirt belediyesinin yapılacak tüm hizmetlerde engelli yurttaşların taleplerinin göz önünde bulundurularak projelendirildiği belirtilerek, engelli yurttaşların engellerinin kaldırılması için yurttaşlara yönelik katkıların devam edeceği belirtildi.

Anahtar Kelimeler:
SiirtBelediyeAkülü Araç
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.