Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesi ve Genç Gönüllülerinden Köy Okullarına Yardım
banner229

Siirt Belediyesi rutin işlerinin yanı sıra sosyal Belediyecilik çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Bu kapsamda Siirt Belediyesi Gönüllü Gençleri tarafından hayırseverlerden toplanan oyuncak ve kırtasiye malzemeleri Kurtalan Tosunbağı Köyü ana sınıf öğrencilerine ulaştırıldı.

Siirt Belediyesinde gönüllü çalışan gençler hayırsever vatandaşlardan topladıkları kırtasiye malzemesi ve oyuncakları Kurtalan ilçesine bağlı Tosunbağı köyünde okuyan minik öğrencilere dağıttılar.

Ayrıca Gençlik Merkezi Gönüllüleri ve Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün işbirliği ile hayırseverlerden toplanan kırtasiye malzemesi ve giyim yardımı Şirvan ilçesi Damlı köyünde okuyan öğrencilere verildi.

Gençlik Merkezi Gönülleri ve Siirt Belediyesi ekipleri ayrıca Damlı köyü okulunda bakım çalışması yaparak sınıfları boyadılar, öğrencilere kıyafet ve kırtasiye malzemesi dağıttılar.

Damlı Köyü okulu müdürü ve öğretmenleri bu anlamlı davranışlarından dolayı Siirt Belediyesi ve Gençlik Merkezi Gönüllülerine teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.