Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesi Okul Önlerine Yaya Geçitleri Yapıyor
banner229

Siirt Belediyesi Ulaştırma Müdürlüğü ekipleri araç trafiğinin yoğun olduğu okul önlerine yaya geçidi yapıyor.

Siirt Belediyesi Ulaştırma Müdürlüğü ekipleri öğrencilerin güvenliğini sağlamak amacıyla okul önlerinde yaya geçidi çalışması başlattı.

Çalışma ile yolu kullanan sürücülerin okul önünden daha dikkatli geçmesi ve yaya geçidini fark etmeleri amaçlanırken öğrencilerin de karşıya daha güvenle geçmeleri sağlandı. Şehir merkezi ve genelinde ki tüm okul önlerinde ki yaya geçidi çizgilerinin en kısa zamanda tamamlanacağı belirtildi.

Öğrencilerin güvenliğini amaçladıklarını vurgulayan Siirt Belediyesi Ulaştırma Müdürlüğü; "Bu sayede artık çocuklarımız yaya geçidinden daha güvenli bir şekilde geçebilecek. Bu sistemi şehir merkezi ve genelinde ki tüm okul önündeki yaya geçitlerine uygulamayı hedefliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hanzade Atasay 5 yıl önce

Belediye ekiplerini kutluyorum, Trafik şube müdürlüğününde çalışmasını bekliyoruz. Trafik polisleri kural ihlali yapanlara ne zaman müdahale edecek çok merak ediyorum, onlar görevlerini yapmayınca kuralsızlık aldı başını gidiyor. Siirt'te artık kırmızı ışıkta geçmek serbest, ters yönden girip trafiği tıkamak serbest, daracık sokaklarda çift sıra park etmek serbest. Her şey serbest olacaksa trafik polislerine maaş vermeye gerek yok, bence trafik şubeyi kaldırsınlar, Vali veya emniyet müdürü bir yere gideceği zaman hepsi birden çalışıyor, sonra yan gel yat. Trafik düzelmiyorsa sorumlusu Trafik şube müdürü ve trafik polisleridir.