Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesi "Muhtar Evleri" Projesine Başladı
banner229

Siirt Belediyesi, mahalle muhtarlarının vatandaşlara daha çağdaş ve hızlı hizmet edebilmelerini sağlamak amacıyla 'Muhtar Evi' yapıyor.

13 metrekare muhtar odasıyla birlikte engelli rampası, bekleme salonu, mutfak ve tuvaletin de bulunduğu muhtar evlerinin toplam 50 metrekare olarak projelendirildiğini ifade eden Başkan Vekili Taşkın, muhtar evlerinin gerek muhtarların gerek ise mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarına cevap verecek biçimde tasarlandığını kaydetti.

Başkan Vekili Taşkın; Bahçelievler, Kooperatif, Barış, Ulus, Alan, Afetevler, Veyselkarani, Doğan ve Çal Mahalleleri’nde inşa edilecek olan modern muhtar evleri için çok kısa süre içinde inşaat çalışmalarının tamamlanacağını bildirdi.

Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Mahalleler de modern muhtar evi inşasının startını verdiklerini söyledi. Yerinde inceleme yapan Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, ilk olarak Veyselkarani, Afetevler ve Bahçelievler Mahallesinde muhtar evlerinin yapımına başladıklarını bildirdi.

13 metrekare muhtar odasıyla birlikte, engelli girişi, bekleme salonu, mutfak ve tuvaletin de bulunduğu muhtar evlerinin toplam 50 metrekare olacağını belirten Başkan Vekili Taşkın, muhtar evlerinin gerek muhtarların gerek ise mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarına cevap verecek biçimde tasarlandığını kaydetti.

Başkan V. Taşkın, çok kısa bir zamanda inşaatların tamamlanacağını belirterek, mahalle muhtarlarımız ile birlikte tüm hemşerilerimize şimdiden hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 6 yıl önce

Yeni mahalle muhtarlığı evi merak ediyorum nerde olacak