Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesi Kurs Öğrencileri Sınıf Boyadı
banner229

Siirt Belediyesi rutin işlerinin yanı sıra sosyal Belediyecilik çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Siirt Belediyesi Orhan doğan Parkı Kültür evinde açılan kurslara katılım sağlayan öğrenciler Haşim Öztanık İlkokulu 2/A sınıfında boyama çalışması başlattı.

Belediye kültür evinin öğrencileri gönüllü olarak hafta sonu yaptıkları çalışmayla Haşim Öztanık 2/A sınıfı duvarlarını rengârenk boyayarak süslediler.

Siirt Belediyesi Kültür Evi öğrencileri; öğrencilerimizin okula olan ilgilerini daha da arttırmak amacıyla sınıfın çeşitli şekillerle rengarenk boyanması gerektiğini düşündük. Bu kapsamda Haşim Öztanık ilkokulu 2/a sınıfı duvarlarında boyama çalışması başlattık dediler.

Okul idaresi yetkilileri ise, gerçekleştirilen etkinlik sayesinde öğrencilerin oldukça mutlu olduğunu belirterek emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.