Bu haber kez okundu.

Barış Aile Destek Merkezinde Fidan Dikme Etkinliği Düzenlendi
banner229

Aile Destek Merkezi Öğretmen ve kursiyerleri ve Aile destek merkezlerinden sorumlu Vali Yardımcısı Bünyamin Kuş’un katılımıyla Barış Aile Destek Merkezinde Fidan dikimi gerçekleştirildi.

Aile Destek Merkezi (ADEM) Müdürü Nurten Temiz yaptığı açıklamada, yapılan etkinliğe çok sayıda kadının katıldığını belirtti.

Etkinliğe katılan kadınların, Barış Mahallesinde bulunan Aile Destek Merkezi bahçesine fidan diktiğini ifade eden Temiz, şöyle konuştu: 'Her kadının bir fidanı olmasını istedik. Bu nedenle böyle bir etkinlik düzenledik. Böyle bir etkinlik yaptığımız dolayı kadınlarımız çok mutlu oldu. ADEM ailesi olarak böyle etkinliklerimiz devam edecek.

Bugün bizleri yalnız bırakmayan Vali Yardımcımız Bünyamin Kuş,Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Aydın Şakar, Halk Eğitim Müdürü Saraç Batur,Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Gökhan Marakçı, AFAD Müdürü Cahit Akkoyun, İl Müftüsü Faruk Arvas’a ve Bize fidan veren Siirt Orman İşletme Şefliği'ne teşekkür ediyorum.'

Aile Destek Merkezlerinden sorumlu Vali Yardımcısı Bünyamin Kuş etkinlikte yaptığı konuşmada “ Bugün dikeceğimiz fidanlar yemyeşil ağaçlar olsun, ağaçlar mutluluğumuz olsun, mutluluğumuz daim olsun. Toprağımıza diktiğimiz her bir fidan, toprağımızın bekçisi, suyumuzun koruyucusu, soluduğumuz havanın filtresi olacaktır. Bugün diktiğimiz her bir fidan çocuklarımızla birlikte büyüyecek, onlara yaşam kaynağı olacaktır, dedi.

Vali Yardımcısı Bünyamin Kuş etkinlik sonunda çocuklara gofret dağıtarak çocukları sevindirdi.

Vali Yardımcısı Bünyamin Kuş ve beraberindekiler 8 yetim büyüten 81 yaşındaki Fatım Atak’ı evinde ziyaret ederek sorunlarını dinledi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.