Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesi 3 Bin Kişiye Aşure İkram Etti
banner229

Siirt Belediyesi tarafından Muharrem ayı dolayısıyla aşure etkinliği düzenlendi. Etkinlikte yaklaşık 3 bin vatandaşa aşure dağıtıldı.

Siirt Belediyesinin katkıları ile düzenlenen aşure programına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. 3 bin kişilik olarak hazırlanan ve Abdulkerim Kuzu (Çarşı) Camii'nde Cuma namazının ardından binlerce vatandaşa kâselerde aşure ikramında bulunuldu.

Etkinliğe katılan Siirt AK Parti Milletvekili Osman Ören ve Siirt Belediye Başkan V. Ceyhun Dilşad Taşkın Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ali Aytek, vatandaşlara Aşure dağıttı.

Etkinliğe katılan vatandaşlarla tek tek selamlaşan Belediye Başkan V. Ceyhun Dilşad Taşkın, Aşure gününü paylaşmanın, dayanışmanın, birlikteliğin, sevginin ifadesi, bolluk ve bereketin simgesi olduğunu söyledi. Başkan Taşkın, "İslam alemi olarak Muharrem ayına girdik. Allah ibadetlerimizi kabul eylesin.

Muharrem ayı çok faziletli bir ay. İslami takvime göre birçok olaylar, birçok mucizeler bu ayda meydana geliyor.Aşure paylaşmanın, dayanışmanın, birlikteliğin, sevginin ifadesi, bolluk ve bereketin simgesidir. İyiye, güzele ve paylaşmaya vesile olmasını dileriz" dedi.

Siirt Milletvekili Osman Ören’de İslam aleminin Aşure gününü kutlayarak, "Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Güzel bir etkinlik, inşallah her sene daha geniş kapsamlı etkinlikler düzenlenir. Mübarek olsun, Allah kabul etsin." diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.