Bu haber kez okundu.

Siirt Belediye İş Sendikasından Başkan Taşkın'a Teşekkür
banner229

Belediye iş sendikası Siirt şube Başkanı Halit Akınay ve yönetim kurulu üyeleri, Kurban bayramı öncesi üyelerimize yapılan ilave tediye ve ikramiye ödemeleri için Belediye Başkan Vekili Sayın Ceyhun Dilşad Taşkın’a teşekkür ettiler.

Belediye iş sendikası Siirt şube Başkanı Halit Akınay, bayram ikramiyesini gününde ödeyen Belediye Başkan Vekili  Ceyhun Dilşad Taşkın’a teşekkür ettiğini söyledi.
Halit Akınay, bayram ikramiyesini gününde ödeyen Belediye Başkan Vekili Sayın Ceyhun Dilşad Taşkın’a teşekkür ederek, bayramlar paylaşmanın, dayanışmanın, kardeşliğin zengin, fakir, güçlü, güçsüz ayrımı gözetmeden tüm insanlarla kucaklaşmanın evrensel mesajını içerdiğini kaydetti.

Akınay, “Bayramlar insanları birbirine yaklaştıran, kaynaştıran yüreklerde sevgiye ve saygıya dayalı, içten samimi dostlukların gelişmesine, güçlenmesine vesile olan önemli ve değerli günlerdir. Kurban Bayramının ülkemize, milletimiz ve Siirt’imiz için sevgi, huzur ve mutluluk dolu bir geleceğe vesile olmasını temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm sendika üyelerimizin, emekçi kardeşlerimizin ve Siirtli hemşehrilerimizin Kurban Bayramını tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah tan niyaz ediyorum.

Ayrıca Belediye Başkanımız Ceyhun Dilşad Taşkın ve ekibine Bayram ikramiyesini gününde verdiği için Belediye İş Sendikası adına teşekkür eder, saygılar sunarım” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.