Bu haber kez okundu.

Siirt Bedensel ve İşitme Engeli Sporculardan Büyük Başarı
banner229

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İşbirliğince 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Kapsamında Bölgesel Engelliler Yüzme Şampiyonası düzenlendi.

Kahramanmaraş Onikişubat Kapalı Yüzme Havuzunda gerçekleştirilen Şampiyona Gaziantep, Hatay, Adana, Kahramanmaraş ve Siirt’en 120 Sporcu Katıldı ve dereceye girenlere madalyaları takdim edildi.

Siirt ilimizi temsil eden ‘Siirt Bedensel ve İşitme Engelliler Spor Kulübü sporcuları önemli bir başarıya imza attı.

Düzenlen yarışmalar sonunda erkeklerde; Şan Erten 50 metre serbest alanda birinci,  Haci Çağlar 50 metre sırtüstü alanda birinci, Bekir Özdeniz eslerinde 50 metre serbest alanda birinci, Kerem Özer 100 metre serbest kategoride birinci oldu.

Bayanlarda da 50 metre serbest alanda Fatma Balkı ikinci oldu.

Yapılan dünya engeliler müsabakalarına çok iyi hazırlandıklarını belirten bedensel ve işitme engelliler yüzme antrenörü Halil Taş, sporcuların büyük bir azimlilikle çalışarak madalya almaları bizleri duygulandırdığı gibi onere ettiğini söyledi.

Taş, "Müsabakalara hazırlanırken antrenmanlara ağırlık verdik. Büyük bir kararlılıkla çalışmalarımızı sürdürüyorduk. ve meyvesini de elde ettiğimiz madalyalarla aldık. Sporcularımız 2019 Nisan ayında Alanya'da yapılacak olan milli takıma davet edilmeleri bizleri ayrıca mutlu etti" dedi. 

Açılış seramoni ardından, 120’ye yakın sporcunun katıldığı yüzme yarışları sonunda her sporcuya Madalya ve Başarı belgesi takdim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.