Bu haber kez okundu.

Siirt Baykan,Tunceli Merkez İlçe Kırsalında 3 Terörist Etkisiz Hale Getirildi
banner229

Siirt'in Baykan ilçe kırsalı ile Tunceli'nin merkez ilçe kırsalında düzenlenen operasyonlarda, 2 terörist silahlarıyla etkisiz hale getirildi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Siirt-Baykan ilçe kırsalında gerçekleştirilen hava destekli operasyonda 1 teröristin daha etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Açıklamada, şu bilgilere yer verildi: "İç güvenlik operasyonları kapsamında, Siirt-Baykan ilçe kırsalında, İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Özel Harekat timlerince gerçekleştirilen hava destekli operasyonda 1 terörist daha silahıyla etkisiz hale getirilmiştir. Böylelikle Siirt Baykan ilçe kırsalında etkisiz hale getirilen terörist sayısı 3'e yükselmiştir.

Bölgede operasyonlar devam etmektedir."

Öte yandan, Tunceli merkez ilçe kırsalında, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğünce gerçekleştirilen ortak operasyonda bir terörist silahıyla etkisiz hale getirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Volkan eser 5 yıl önce

Jandarmamıza ve güvenlik korucularına başarılar dilerim. Teröre göz açtırmayın.

Avatar
Zahit günay 5 yıl önce

Şu lanet olası pkk 30 yıldır bitmedi gitti. Serin leşlerini artık millet huzura ersin. Rahat etsin güvenlik güçlerine selamlarımla.

Avatar
Rafet abkar 5 yıl önce

3 terörist çok az inşAllah hepsi yok edilir. Millet bıktı bu hainlerden.

Avatar
Beşir soygazi 5 yıl önce

Jöhler belliki kararlı bu hainler kalleşler birer birer tükenecekler.