Bu haber kez okundu.

SİİRT- BATMAN YOLUNDA MICIR TEHLİKESİ!
banner229
Siirt- Batman Karayolu’nda yapılan yol çalışması nedeniyle araçlar ve vatandaşlar tehlike altında.
Yolun belirli bölümlerinde asfalt zemine oturmayan mıcırlar, sürücülere zor anlar yaşatıyor. Bir türlü süpürülmeyen mıcırlar yüzünden araçlar kayıyor, otomobillerin fırlattığı taşlar diğer araçların camlarını kırıyor. Kazalara adeta davetiye çıkaran yolda şimdiye kadar onlarca aracın camının kırıldığı öğrenildi.
SÜRÜCÜLER KARAYOLLARINA TEPKİLİ!
Batman Karayolunda yapılan yol çalışması, sürücülere rahatlık sağlayacağına eziyete dönüştü. Yol çalışmaları sırasında dökülen mıcırların bir türlü tabana yapışmaması, sürücüler için tehlike oluşturuyor. Yolun mıcırlı bölümlerinde bir yandan direksiyon hakimiyetini kaybetme tehlikesi yaşarken öte yandan diğer araçların geçerken sıçrattığı taşlardan korunmaya çalışan Siirtli sürücüler bu durumdan şikayetçi !
'CAN KAYBI YAŞANMADAN ÖNLEM ALINSIN'
Mıcırlı yolun kazalara davetiye çıkardığını belirten sürücüler, Karayolları yetkililerinin bir an önce tedbir almasını istedi. Araçların yoldan geçişi sırasında mıcırların sıçradığını ve yakındaki arabaların camını kırdığını dile getiren Siirtli sürücüler bu tehlikenin bir an önce farkına varılıp gereğinin yapılması gerektiğini dile getirdi. Tepkili sürücüler, 'Asfalt çalışması kapsamında dökülen mıcır, yolun belirli bölümlerinde zemine yapışmamış. Bu yüzden araçlar geçerken taşlar fırlayarak arabaların camlarını kırıyor ve araçlarımız zarar görüyor. Şoförler bu mıcırlı yerlerde direksiyon hakimiyetini de kaybedebiliyor.
Mıcır yüzünden Allah korusun ölümlü kazalar meydana gelebilir. Can kaybı yaşanmadan bir an önce yoldaki mıcırların süpürme aracı ile temizlenmesini istiyoruz" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
SiirtBatmanMıcır
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.