Bu haber kez okundu.

Siirt-Batman Yolu, Karayolu Değil, Ölüm Yolu
banner229

Siirt -Batman karayolunun bir kısmına mıcırlı asfalt yapılıyor.Siirt'in yıllardır en büyük kanayan yaralarından biri olan karayolu ulaşımı sorun olmaya devam ediyor.
Bu sistem Türkiye’nin birçok yerinde terk edilmesine rağmen iki şehrimizin yollarında uygulanıyor.
Köy yollarına bile beton asfalt yapıldığı çağımızda, Batman-Siirt arasını mıcır asfaltla kaplamak ölümlere davetiye çıkarmaktır.

Siirt-Batman karayoluna asfalt çalışması sürücülere büyük zorluklar yaşatırken, bilhassa yolun sağ ve sollu tarafına dökülen mucurların adeta kazalara davetiye çıkardığı belirtildi.

Her yıl büyüklü küçüklü yüzlerce trafik kazası meydana gelen bu yolda onlarca insanımızda yaşamını yitirdi.

Türkiye’nin her yerinde sıcak kaplama asfalt yapılırken bu yolun ilkel bir yöntem olan mucur asfaltla yapılması kazalara yol açıyor. Yöntem ilkel, yetkililerde duyarsız olunca kaçınılmaz olarak çok sayıda trafik kazası meydana geliyor. Meydana gelen bu kazalarda hayatlarının baharında birçok insanımız vefat ederken, çok sayıda bayan dul kalırken çok sayıda çocuk da yetim kalıyor.

Vatandaşlar, “Karayolları ölüm saçıyor, bu yola dikkat çekilmesini bekliyoruz! Yıllardır büyük sorun yaşadığımız karayolları sorunlarını çözmeye davet ediyoruz" dediler.

Siirt-Batman Karayolu üzerine dökülen mucurlardan dolayı birçok aracın camlarının kırıldığını iddia eden vatandaşlar, “Yola dökülen mucurlardan ötürü araçlarımız hasar gördü. Dökülen bu mucurların araçların kaymasına sebebiyet vereceğini düşünüyoruz ve bu konuda yetkilileri göreve davet ediyoruz” dediler.

Vatandaşların bu tepkisi sosyal medyaya da konu olurken, Siirt-Batman karayolunu kullanan sürücüler Facebook ve Twitter'da tepkilerini dile getirdiler.

Anahtar Kelimeler:
SiirtBatmanYolölüm Yolu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Siirtli 6 yıl önce

KARAYOLARI.BOLGE MUDURLUĞU HALA UYUYORMU KÖY YOLLARI BETON ASFALT DÖKÜLÜRKEN SİİRT BATMAN YOLUNA MUCUR DOKULUYOR YETER ARTIK VİCDANİZ SIZLAMIYORMU