Bu haber kez okundu.

Siirt-Batman Karayolundaki Şüpheli Araç Fünyeyle Patlatıldı
banner229
Siirt-Batman karayolunda kaza yaptıktan sonra sürücü tarafından terk edilen araç polis tarafından fünye ile patlatıldı.
Siirt-Batman Karayolu'ndan Siirt istikametine gelen Suriye plakalı araç sürücüsü Siirt-Eruh kavşağında direksiyon hakimiyetini kaybederek yan yattı. Araçta bulunan sürücü ve yanındaki bir kişi kazadan sonra olay yerinden hızla uzaklaşması üzerine olayı gören vatandaşlar durumu polise bildirdi.
Olay yerine gelen polis ekipleri araçta yapılan incelemede aracın Suriye plakalı olduğunu ve araç sürücüsüne ulaşılmaya çalışıldı. Bomba yüklü araç olma ihtimali üzerine güvenlik nedeniyle yol yaklaşık bir saatliğine araç geçişine kapatıldı.
Olay yerine çağırılan bomba imha uzmanları ekiplerince yapılan incelemenin ardından aracın bagajı fünye ile iki kez patlatıldı. Araçta bomba olmadığı anlaşılması sonucu yol tekrardan trafiğe açıldı.
Araç incelenmek üzere çekici yardımı ile emniyet müdürlüğü parkına çekildi. Olay yerinde güvenlik önlemleri alan polisler kaçan şahısların bulunması için çalışma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.