Bu haber kez okundu.

SİİRT AMATÖR SPOR KULÜPLERİ FEDARASYONU BAŞKANLIĞI RECEP GÜLDOĞAN'I ZİYARET ETTİ
banner229
Siirt Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ahmet Muhtar Akıncı, Federasyon Başkan Yardımcısı İsmet Erman ve Federasyon Genel Sekreteri İrfan Tekin ile birlikte Siirt İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Güldoğan’ı ziyaret etti.
Ziyaret sırasında Antalya Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkanlığı tarafından Siirt Amatör Spor Liginde mücadele eden Siirt Köy Hizmetleri Spor futbol takımına hediye edilen forma takımı takdim edildi.
Güldoğan; Siirt Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun değerli temsilcilerinin ziyareti bizleri ziyadesi ile memnun etmiştir. Bilindiği Gibi Siirt İl Özel İdaresi olarak Köy hizmetleri Spor Kulübü adı altında Yıllardır Futbol Branşında Siirt’imizi Geçmişten Günümüze temsil edebilme onurunu taşıyoruz.
Spor branşlarına desteklerimizi il özel idaresi olarak sürdürüyoruz. Yetişen yeni neslin spor ahlakı ile bütünleşip topluma katkı sağlayan bireyler olması konusunda katkımız oluyorsa ne mutlu bizlere. Kulübümüze hediyelerinden dolayı Antalya Amatör spor kulüpleri federasyonunun değerli idarecilerine teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.