Bu haber kez okundu.

SİİRT AFAD’A YENİ NESİL ARAMA KURTARMA ARACI GÖNDERİLDİ
banner229
Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından , " AFAD yeni nesil orta tonajlı arama kurtarma aracı" gönderildi.
AFAD Siirt Şube Müdürü Cahit Akkoyun, arama kurtarma eksikliklerinin biran önce tamamlanması için teknik kapasiteyi artırmaya çalıştıklarını ifade etti.
AFAD Siirt Şube Müdürü Cahit Akkoyun, Büyükşehir yasasının çıkmasıyla AFAD'ın yeniden yapılandırıldığını, temin edilen araçların son teknoloji ürünü olduğunun altını çizerek, "Geliştirilen bu sistem afetlerde yardımcı bir araçtır. Önemli olan, aracı kullanan ekiplerin bilinçli olmasıdır" dedi.
Türkiye'nin afete karşı hazırlıklı hale gelmesini arzu ettiklerini belirten Akkoyun, "Annelere, babalara, öğretmenlere, iş yeri sahiplerine ve çalışanlarına ciddi sorumluluklar düşmektedir. Bunun içinde çok yoğun olarak eğitim faaliyetlerimiz devam etmektedir.
Siirt, bugün düne göre çok daha ileridedir. Yarın, bugüne göre çok daha ilerde olacaktır" ifadelerine yer verdi.

Anahtar Kelimeler:
SiirtAfadAraç
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.