Bu haber kez okundu.

SGK Bürokratlarından Vali Atik’e Nezaket Ziyareti
banner229

Siirt'te gerçekleştirilecek SSK bölge koordinasyon toplantısı çalışmalarına katılmak üzere Siirt’te gelen Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürü İsmail Yılmaz, Genel Müdür Yardımcısı Ömer Küçükevcilioğlu ve SSK Siirt  İl Müdürü Abdulcelil İlbaş ile birlikte Vali Ali Fuat Atik’i makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Atik, Sosyal Güvenlik Kurumunda hizmet kalitesini artırmak, uygulamada birlikteliği sağlamak amacıyla yapılan çalışmaların önemine vurgu yaptı.

Genel Müdürü Yılmaz ise,  sosyal güvenlik alanında yapılan çalışmalar, mevcut durum ve hedefler hakkında bilgi verdi.

Vali Atik, ziyaret anısına, Genel Müdür Yılmaz’a Türk bayrağı işlemeli tiftik battaniye hediye etti.

Yılmaz ve beraberindekiler daha sonra SGK İl Müdürlüğünü ziyaret ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali çaycı 5 yıl önce

sayın ilbaş siirt senınle ve senın siirt halkın verdiğin hizmetınle gurur duyuyor ve saygı la selamlıyor keşke bütün siirt mülkü amirleri sizin gibi disiplin kurum kurallara uysaydı siirt te sıkıntı ve yoksulluk kalmıyacaktı siir sizin le gurur duyuyor Allah yar ve yardımcın olsun sayın ilbaş