Bu haber kez okundu.

Şevki Yılmaz'dan "Yeniden Büyük Türkiye" Konferansı
banner229

Eski Rize Milletvekili Şevki Yılmaz, " Osmanlı Devletini İngiltere, Amerika değil CHP yıktı. Mecliste 35 oy farkla yıkmıştır. CHP devlet yıkıyor, 1924’te tarihten siliyor. Sonra bütün değerlerimize savaş açtı. 6 okuyla 6 değerlerimize savaşını devam ettirdi. İlk mecliste hakimiyet kayıtsız şartsız Allah’ındır yazıldı ilk mecliste. Onu sildi, milletin yazdı ama numara, hiçbir dönemde milletin olmadı." dedi.

Siirt Ensar vakfı tarafından düzenlenen " Yeniden Büyük Türkiye" konferansında konuşan Yılmaz, Afrika’nın yaş ortalaması 40 iken Avrupa’nın 85 sömürdüğünü söyledi. Yılmaz, " Güneş görmez, rutubet bir yer Avrupa, geri kaldın mı az yaşıyorsun. Türkiye’de AK Parti iktidara gelmeden önce yaş ortalaması 60’tı. Yav bu CHP nasıl sokağa çıkıyor bu Cehenneme Hazırlama Partisi nasıl sokağa çıkıyor." diye konuştu.

Yılmaz, şöyle devam etti: "Milli gelir 2 bin dolardı. Biz ilerlemeler kaydettik. Devletin ayağındaki takozlara rağmen. O takozlar 16 Nisanda kırılıyor, asıl korkuları o. 16 Nisanda devleti tutabilene aşk olsun. Mili geliri 12 senede 12 bin dolara çıkardık yaş ortalamasını erkeklerde 70, kadınlar 73 oldu. Her Salı akşamı bir televizyon kanalında konuşuyoruz, diyorum ki, Kılıçdaroğlu, Recep Tayyip Erdoğan kardeşime teşekkür et, sayesinde 10 yıl daha fazla yaşayacaksın. Amerika’ya da kaymağın iyisini bıraktılar. Sen İsrail’in çavuşusun, Ortadoğu’yu sen sömüreceksin.

Rus canavarına 500 milyonluk Türk dünyasını yut dediler. Çekmeyen mi var dünyada, sadece Kürt’e zulüm etti diye düşünürsen yanılırsın. Kürt, Türk, Çerkez ayırmadan zulüm ettiler, Allah’ın yer yüzündeki bütün kullarına. Hıristiyanlara bile zulüm ettiler, geçen Macaristan’dan arkadaşlar geldi, ne olur Türkiye’yi büyütün. 100 lira maaş alıyoruz, biz Osmanlıyı özledik, Osmanlının oğlu Türkiye’yi özledik diyorlar. Bütün dünya bu canavarların kıskacı altında eziliyor.

Çin canavarına Doğu Türkistan, Malezya, Endonezya ve o bölgenin insanını teslim ettiler. 5 canavar rakipsiz olarak dünyayı yönetiyor. Neden? Türkiye boğuldu. " Osmanlı Devletini İngiltere, Amerika değil CHP yıktığını ileri süren Yılmaz, konuşmasını şöyle tamamladı: "Mecliste 35 oy farkla yıkmıştır. CHP devlet yıkıyor, 1924’te tarihten siliyor. Sonra bütün değerlerimize savaş açtı. 6 okuyla 6 değerlerimize savaşını devam ettirdi.

İlk mecliste hakimiyet kayıtsız şartsız Allah’ındır yazıldı ilk mecliste. Onu sildi, milletin yazdı ama numara, hiçbir dönemde milletin olmadı. Millete mi sordunuz cumayı pazara çevirirken, millete mi sordular bin yıllık alfabeyi kaldırıp Yunancayı getirirken, millete mi sordular İslam Medeniyeti yerine Batı Kanunlarını bu ülkeye getirirken. CHP’nin cumhuriyeti Cumhuriyet Gazetesidir. Cumhuriyetle hiç ilgisi yok. Onu biz kurduk, biz koruyacağız, Türkiye cumhurunda, azınlığında haklarını koruyan bir ana devlet olacak, yeniden bir Türkiye bu demektir. Bunu biz 16 Nisanda bu kapıyı açarak yapacağız."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SİİRTLİ ESNAF 7 yıl önce

SAYIN YASİN HOCAMIZ SİZ HER ŞEYİ BIRAKIN BU İNSANI AKP CAMİASINDAN UZAKLAŞTIRIN ONUN İÇİN SİİRT HALKININ 100 20 Sİ ONA İNAT AKP YE KATILMAK İSTEMİYOR TABİKİ OSMAN ÖREN DENEN MANFAATÇI VE ÇIKARCI VEKİL TABİKİ OOOO HİÇ BİT ZAMAN VEKİL OLAMAZ VE BİRDAHA OLMIYACAK BUNU SAYIN ETEMSANCAK TA BİLSİN Kİ SİİRT HALKI UYANMIŞ VE HER ŞEYİ ARTIK BİLİYORLAR