Bu haber kez okundu.

Üniversite Öğrencilerden Örnek Davranış
banner229

Malatya İnönü Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren Toplumsal Duyarlılık Projeleri (TODUP) İlimizde "Bu Kış Çocuklar Üşümesin" etkinliği düzenlendi.

İnönü Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren Toplumsal Duyarlılık Projeleri (TODUP) başlattığı çalışmalar ile Köy okullarında eğitim gören çocukların ihtiyaç duyduğu giyim ve kırtasiye sahiplerine teslim ediliyor.

Malatya İnönü Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren Toplumsal Duyarlılık Projeleri (TODUP) öğrencileri Pervari ilçemize bağlı Palamutlu İlk ve Ortaokulu öğrencilerine, kırtasiye ve giyim yardımında bulundular.

Malatya İnönü Üniversitesi Toplumsal Duyarlılık Projeleri (TODUP) öğrencileri okulun öğrencileri için getirdikleri giysi ve kırtasiye malzemelerini Okul Müdürüne takdim ettiler. Daha sonra sınıfları dolaşarak öğrencilerle tanıştılar. Öğrencilere üniversiteyi, bölümlerini tanıtıcı konuşmalar yaptılar.Öğrencilerle çeşitli oyunlar oynadılar.

Böyle bir etkinlikte yer almaktan duydukları memnuniyeti dile getiren genç üniversiteliler amaçlarının diğer illerimizde ihtiyaçları olan insanlara özellikle öğrencilere duyarlı davranmak ve bu konuya herkesin dikkatini çekmek olduğunu belirttiler.

Topluluk adına açıklamada bulunan Tuba Turan,topluluğumuz olarak her yıl yaptığımız çocuklarda gülsün ve bu kış üşüyen çocuk kalmasın etkinliğini Siirt’ten başlattıklarını ve Pervari ilçemize bağlı Palamutlu köyü ilk/ortaokullarında okuyan öğrencilere kıyafet ve kırtasiye yardımında bulunduklarını söyledi.

Çocukların yüzünün gülmesinin ve mutluluğunun, kendileri için çok önemli olduğunu belirten Turan, Bu etkinlikleri düzenlemek hiç kolay değil, oldukça zor ama bizim öğrencilerimiz hepsi bir değer, bir cevher bana göre. Gelecekte de çok güzel şeyler yapacaklar. Bizler de şahit olacağız. Arkadaşlarıma emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.