Bu haber kez okundu.

Servet Bilgi, Belediye Meclis Üyeliğine Başvurdu
banner229

Belediye başkan adaylığı başvurularının sona ermesinin ardından 3 Aralık'a kadar devam edecek olan belediye meclis üyeliği adaylığı için başvurular devam ediyor.

Ilk basvuru yapanlardan biride Servet Bilgi oldu.

Yaklaşık 15 yildir istanbul'da Turizm Acentaciligiyla ugrasan Servet Bilgi emekli olduktan sonra tekrar Siirt'te yerlesti.

AK Parti'den  Siirt Belediye meclis üyesi  aday adayı olan Servet Bilgi , bir dönem  Refah Partisi Siirt Merkez İlce başkani olan babasi Esref Bilgi'nin milli görüş geleneğini devam ettirmek ve Siirt'e hizmet etmek için oyle bir karar aldığını söyledi. 

Servet Bilgi, Siyasi ve ticari hayatımda bilgi birikimlerimi, doğup büyüdüğüm Siirt’ime hizmet için kullanmak istiyorum. Partimizin olur vermesiyle tümü gücümü Siirt için kullanacağım" dedi.

1968 Halenze (Bağtepe) doğumlu  olan Servet Bilgi'nin  2003 yilindan beri Ak Parti üyeliği bulunuyor.

Ileri derecede Fasih Arapca ve Kürtçe bilen  Bilgi, Istanbul'da mahkemelerde  (tercüman bilirkişi ) görevinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.