Bu haber kez okundu.

Selim Demirel Güven Tazeledi
banner229

Bursa Siirtliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (SİDER) Olağan Genel Kurul Toplantısında mevcut başkan Selim Demirel güven tazeledi.

Bursa Siirtliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (SİDER) Olağan Genel Kurulunda 09.06.2019 tarihinde yapılan seçimlerde tek aday olan mevcut başkan Selim Demirel, genel kurula katılan tüm üyelerin oylarını alarak yeniden başkanlığa seçildi.

Dernek binasında yapılan seçimlere İstanbul Siirtliler Derneği Başkanı Nimet Aytekin ve Yalova Siirtliler Derneği Başkanı Vedat Babaoğlu da katıldı.

Seçimden sonra söz alan Başkan Selim Demirel, toplantıda hazır bulunan tüm hemşehrilerimize göstermiş oldukları katılımlarından ve teveccühlerinden dolayı teşekkür etti.

Demirel, toplantıya katılan Yalova Siirtliler Derneği Başkanı Vedat Babaoğlu ve İstanbul Siirtliler Derneği Başkanı Nimet Aytekin'e ayrıca teşekkür ettiğini kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.