Bu haber kez okundu.

Selami Değer Anadolu Lisesine Bahar, Renkleriyle Geldi
banner229

Bahçelievler Mahallesinde bulunan ve başarısıyla adından söz ettiren Selami Değer Anadolu Lisesinin bahçe duvarları Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri tarafından rengarenk figürlerle boyanarak adeta baharı okul öğrencilerine yaşatmış oldular.

Okul bahçe duvarının boyanması ve çizilen resimlerle okula farklı bir görsel güzelliğin yansıtıldığını dile getiren okul yönetimi, okul bahçesi ve çevresinin güzelleştirilmesi kapsamında boyanması tamamlanan çalışmalardan dolayı başta emeği geçen Siirt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Muhdi Eldemir ile Güzel Sanatlar Lisesi Müdür Yardımcısı Refik Eroğlan ve yetenekli öğrencilerine teşekkür ettiler.

Mahallelinin de hizmetinde olan okul bahçesine yapılan bu çalışmalar öğrenciler ve veliler tarafından büyük beğeni kazandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.