Bu haber kez okundu.

Selami Değer Anadolu Lisesi Kütüphane ve Konferans Salonunun Temeli Atıldı
banner229

Selami Değer Anadolu Lisesi bahçesine yapılacak olan kütüphane ve konferans salonunun temeli atıldı.

Temel atma Törenine Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Siirt Belediye Başkan Yardımcısı Ali Aytek,Gıda ve Tarım Hayvancılık İl Müdürü Ergün Demirhan,Kültür Turizm İl Müdürü Remzi Uslu, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nurten Temiz ve davetliler katıldı.

Temel atma törenine katılan Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, okulların ve kütüphanelerin çok hayırlı hizmetler olduğunu belirterek, gelecekte iyi bir nesil yetiştirmenin yolunun okullar ve kütüphanelerden geçtiğini kaydederek kütüphanenin yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Selami Değer Anadolu Lisesi Müdürü Aydın Vergili,okul bahçesine yapılacak olan kütüphane ve konferans salonuna destek veren başta Belediye Başkanı Ceyhun Dilşad Taşkın’a ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kütüphanenin yapılması için büyük uğraşlar veren Demirören Haber Ajansı Siirt Temsilcisi Turan Koyuncu yaptığı açıklamada,  Kütüphane ve Konferans salonumuzun temel atma törenine bizlere maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Ak Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, ve ekibine, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Ekrem Olgaç ve Yönetimine, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nurten Temiz ve ekibine, Siirtli İşadamları Nedim Tekin, Şirin Yıldız ve Murat Kayaalp’e ve Proje Mimarları Elif Tren Özer ve Tuba Barın’a yaptıkları desteklerden dolayı teşekkür etti.

Program kütüphane temeline ilk harcın dökülmesi ile sona erdi.

1+1 toplam 2 kat olarak yapılacak kütüphanede okuma salonları, internet bilgisayar salonu ile konferans salonu olacak şekilde 2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılında hizmete açılması planlanmakta.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.